LEGO keresés

2010. január 6., szerda

Lego Castle karakterek 1.

The Good (A Jó)


A Jó Király


Bölcs és nemes ura a Nyugati-királyságnak.Minden alattvalója tiszteli,és a sereg bátor lovagjai védik,és követik az ő parancsait.Amikor a Gonosz Varázsló elküldi a csontváz sereget,hogy támadják meg a várat,a Jó Király és a lovagok stratégiával,kardokkal és katapultokkal vágnak vissza!




A Hadvezér


Rengeteg ütközetben harcolt már,vezetője minden királyi lovagnak.Mindig becsülettel küzd és nem ijed meg a kihívásoktól.A csillogó páncél,a hű paripa és a kard biztos diadalt jelent a gonosz erők felett!





A Bátor Lovagok


A Jó Király seregét íjászok,királyi őrök és bátor,hűséges lovagok hada alkotja.Megvédik a királyt a vár minden ellenségétől,akkár a tűzokádó sárkánytól is!






A Hercegnő


A király egyetlen lánya,aki gyönyörű és bátor,ám kicsit makacs.A Gonosz Varázsló elrabolta és bezárta a Csontváz Toronyba.Próbált megszökni,de hiába.Most vár,hogy egy hős végre megmentse.





A törpék


Termetük ellenére bátrak és hű társak a csatában.Mindig segítenek,ha egy barátjuk bajban van.Nem sokat harcoltak a felszínen,de ez nem gátolja meg őket abban,hogy megmérkőzzenek a trollokkal.