LEGO keresés

2010. január 11., hétfő

Lego Castle karakterek 2.

The Evil (A Gonosz)

A Gonosz Varázsló

A Gonosz Varázsló uralja a Kelet terméketlen pusztaságát a Csontváz Torony tetejéről.Célja,hogy meghódítsa a többi királyságot és uralkodjon felettük varázserejével.Villám pálcájának sötét varázslatai lehetővé teszik számára,hogy Gonosz Csontvázakat hívjon életre és irányítson hatalmas sárkányokat.Kristálygömbje segítségével látja ellenségeit,akárhol is legyenek.Óvakodj a gonosz szemétől!





A Fekete Csontváz Lovag

Fekete páncélba öltözve vezeti a Gonosz Varázsló seregét a királyságok ellen.Erősebb és ravaszabb a többi csontváznál,mestere a harcoknak és nem ismer könyörületet.Örökké hűséges mesteréhez és mindent megtesz azért,hogy elpusztítsa a Várat!







A Sárkány

A legendás szörnyeteg a hegyekből leszállva támadja meg a városokat.Most a Gonosz Varázsló irányítása alá vonta varázspálcájával és követnie kell minden parancsát.








A Gonosz Csontvázak

A Gonosz Varázsló hozta őket létre.Nem ismernek fáradtságot,félelmet vagy éhséget.









Óriás Trollok

Hatalmas és elképesztően erős,viszont lassú és esetlen teremtmények.Sokszor a nehéz háborús gépek is tehetetlenek velük szemben,szinte megállíthatatlanok a csatában.Szerencsére túl buta és néha a saját oldalán harcolókat kezdi pusztítani.








Troll Harcosok

Rendetlen ,engedetlen kapzsi tolvajok és zsoldosok.Amikor a Gonosz Varázsló felkérte őket,hogy harcoljanak az oldalán a Vár ellen,boldogan csatlakoztak hozzá,gazdagság és zsákmány reményében.